Vieraskirja

Jätäthän viestin käynnistäsi. Kiitos!

11 kommenttia:

 1. Anonyymi2/5/13 11:17

  Melkein vuosi vierähtänyt - onnea! Ihanaa on ollut seurata unelman toteuttamista ja vanhan talon henkiin heräämistä. Vaikka paljon vaivaa vaatiikin, tämä paikka sen kaiken myös palkitsee! terv. Hanna

  VastaaPoista
 2. Anonyymi3/5/13 12:52

  Kyllä elämässä pitää olla haaveita - ja ystävien toteutuneista haaveista on aina ihana kuulla! Tätä matkaa olen mieluusti elänyt mukanasi, talossa vietetty tunnelmallinen (ja hupaisa) saunailta erityisen hauskana muistona mielessäni :)
  Nyt kun kuvia katsoo, ymmärtää yhä selvemmin miten paljon olette tähän panostaneet, tämä talo tulee varmasti aina olemaan tärkeä osa elämäänne ja yhteisiä muistojanne. Onnea matkaan toivottaa Marjo-Riitta

  VastaaPoista
 3. Anonyymi3/5/13 21:56

  Näitä, haaveita, tarvitsee itse kukin - ja rohkeutta niitä toteuttaa. Muistan kuinka monet kerrat puhuit talosta, kuinka kaunis se on (ja se on!). Ja nyt on jo muutamat kerrat maailmaa parannettu noiden keltaisten seinien sisällä. Se jatkuu, haaveilu, elämä ja maailmanparannus, eikös?
  - Eija

  VastaaPoista
 4. Oi - ihana toteutunut unelma! Kiva että kävit antamassa elonmerkkiä ja löysin tänne. Tässähän taitaa omakin talokuume nousta!

  VastaaPoista
 5. Nastin vinkistä tulin kurkistamaan! Onnea toteutuneelle unelmalle!

  VastaaPoista
 6. No moikka Tiina :) Ihana kesäkoti teidät löytänyt <3 Pitääpä alkaa seuraamaan siun juttuja, ihanaa fiilistellä toisten toteutuneita haaveita.

  VastaaPoista
 7. Hei ystävät ja blogi-tutut. Kiva, että löysitte tänne ja kiitos ihanista viesteistä. Haaveilu, maailmanparannus ja hupaisat saunaillat saavat taatusti jatkoa!

  VastaaPoista
 8. Anonyymi6/5/13 13:14

  Tämä talo henkii ihanaa, lämmintä tunnelmaa. Mukava jäädä seuraamaan mitä "tarinaa" se kertoo. Unelmista kannattaa pitää kiinni ja sinulla on myös rohkeutta elää unelmat todeksi. -Piia-

  VastaaPoista
 9. Olipas ihanaa kun kävit vierailulla blogissani ja vinkkasit omasta blogistasi :) Tänne pitää tulla ehdottomasti seurailemaan uudelleenkin :)

  ~Tanja http://elamaa-akkalassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. Hyvänmielen blogi :) Kaunista. Unelmilla toden totta on siivet. Jään lukijaksesi... :)

  VastaaPoista
 11. Ihanan tunnelmallista. Upean kesäunelman olette toteuttaneet :)

  VastaaPoista