4.5.2013

Kurkistus keittiöön


Fiiantien taloa ei ole turhilla remonteilla pilattu, mutta ärhäkkä 70-luvun väritys oli vallannut keittiön. Oranssi ei sopinut alakerran muuten niin seesteiseen tunnelmaan.

Sain kaipaamaani apua sisustusneuvojaopiskelijoilta, jotka tekivät huvilalla ns. stailausnäytön. Kiitos vielä Ulla ja Sikke! Tavoitteena oli hyödyntää vanhoja huonekaluja sekä tekstiilejä ja saada aikaan toimivuutta, kodikkuutta ja viihtyisyyttä. Keittiötä uudistettiin hieman enemmän. Hirsiseinän näkyville otto, muutaman kaapin poisto ja loppujen maalaaminen sekä huonekalujen sijoittelu uusiksi saivat keittiön muuttamaan täysin ilmeensä.


7 kommenttia:

 1. Ihana ihana ihana talo!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Kiva, että löysit tänne :)

   Poista
 2. Kiva kun olit käynyt blogissani, niin löysin tänne;) Sinulla on todella kiva blogi ja valtavan kaunis talo. Näitä kuvia ja juttuja onkin kiva lueskella, kun itsekkin viihdyn oman kesäkotimme eli vanhan, rakkaan talon rauhassa maalla kaiken liikenevän vapaa-ajan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhan talon tunnelmassa on todellakin jotakin rauhoittavaa. Kiva että löysit tänne ja tervetuloa toistekin!

   Poista
 3. Vau mikä huvila, keittiöstä tuli oikein kodikas, ihana <3

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Vau mikä talo, niin unelma! Vaikka onkin työtä täynnä mutta silti :)

  VastaaPoista
 5. I-H-A-N-A koti Sinulla! Keittiöstä tuli namu!

  Voi, minun haave on mansardikattoinen vanha puutalo...

  Tosi kiva kun vinkkasit minut tänne, Sinulla on hurmava blogi! Jään lukijaksesi. Kotiseuturakkaudesta: Pohjanmaa on upea. Eräänä kesäyönä ajelin yksin Härmän ympäristön teitä. Oli samalla valoisaa ja sumuista, vuorotellen. Peltojen aitat olivat kuin sadusta. Piti oikein pysähtyä valokuvaamaan. Maaginen hetki. Tuona yönä muistan miettineeni, etten ihmettele enää pohojaalaasten kotiseuturakkautta. <3

  Iloa ja valoa päivääsi!

  VastaaPoista